14 May 2015

Berlijn 2015 || Deel 2



Ja speciaal voor Silvie, Indy en Ismay begin ik nu dan eindelijk met het schrijven van het 2e deel van Berlijn.  Ik weet niet waarom, maar elke keer stel ik het uit. Het leek me ook weer fijner om 2 vaste dagen te hebben waarop er een artikel online komt. Maar daar zal ik straks meer over vertellen.





Ik hou van dat (ja hoe heet dat eigenlijk, café? ). Nouja we aten er s'ochtends. Ik had yoghurt met muesli, en oh wat was dat lekker daar. Mijn moeder had deze koffie en ik vond het er gewoon erg leuk uit zien haha.


Na te hebben gegeten zijn we met de metro naar de binnenstad gegaan. Hier stond een kantoor van het bedrijf waar mijn vader voor werkt. DB Schenker. En serieus we kwamen vrachtwagens, auto's, boten en kantoren overal in Berlijn tegen. 


Mijn ouders wilden graag de route lopen waar de  Berlijnse muur heeft gestaan. Ik vond het een beetje te lang, dus we hebben dan ook maar een deel gelopen.



Zo zag de muur er uit zonder al die onwijs mooie beschilderingen/graffiti.


In Berlijn zag je overal van deze leuke auto's. Je kon ze huren, en er dan mee door Berlijn gaan rijden.



Ook liepen we langs dit monument van de tweede wereldoorlog. Op 4 en 5 mei waren wij in Duitsland, en dat voelde toch een beetje raar.


Ook liepen we door een aantal winkelstraten. Het is dan ook echt niet normaal hoeveel winkels ze daar hadden. En dan ook echt winkels van hele dure merken, poeh.



Ze hadden zelfs een chocolade winkel, onwijs leuk! Er stonden in de winkel een aantal dingen die helemaal van chocola waren gemaakt, waaronder deze boot.


S'middags aten we bij de Subway. Oké , ik was weer vergeten om een foto van mijn eten te maken, oeps haha.





We gingen een soort van winkelcentrum in met alleen maar hele dure make-up en kleding merken. Ik was niet van plan om zomaar even bijvoorbeeld een foundation te kopen van 50 euro, dus ik heb alleen maar gekeken. 


Ik werd opgemaakt door een vrouw die daar werkte. Het is een make-up merk die hele goede en natuurlijke producten gebruikt. Ze hadden bijvoorbeeld een poeder die werd gebruikt als foundation en concealer, de poeder zorgt ervoor dat het make-up niet in je poriën gaat zitten. Alleen was zo'n starters set 60 euro, en dat vond ik toch een beetje te duur. Maar ik vond het wel erg leuk dat ik opgemaakt werd. Ik heb trouwens echt nooit een staart in, maar ja toen dus wel. 



S'avonds aten we weer bij hetzelfde restaurant.


Ik maakte deze foto toen we terug liepen naar het appartement.

Er komt nog een deel 3, omdat het anders echt weer te lang word. Sorry, dat ik zo weinig post de laatste tijd. Zoals ik in het begin van het artikel zei wil ik weer graag vaste dagen waarop ik een artikel online zet. Dat vind ik gewoon fijner werken. Het worden de dagen woensdag en zondag. Ik weet alleen niet of dit volgende week gaat lukken, want ik moet erg veel leren. 

Er gaan trouwens denk ik wel weer leukere artikels aan komen. Want het Ariana Grande concert is bijna. JA EINDELIJK. Ik ga dus samen met Marjolein. En we wilde graag de style van Ariana Grande na doen. En we hebben ook al wat bedacht. Dus daar wilde ik binnenkort ook nog een artikel over schrijven. En er komt ook zeker een "my day in pictures" over die dag<3

Liefs, Naomi

8 comments:

  1. Leuk dat je in Berlijn bent geweest! Ik wil daar ook nog eens een keer heen!

    ReplyDelete
  2. Leuk dat je in Berlijn bent geweest! Ik wil daar ook nog eens een keer heen!

    ReplyDelete
  3. Oh, leuk verslagje! Het is zeker de eerste keer ook dat je een foto post met je gezicht erop? Mooi gezicht, dat wel! Leuk ook dat ze je opmaakte, ik heb dat nog nooit laten doen omdat ik me dan ga sociaal verplicht voelen om iets te kopen, haha. Mooie foto's van de muur!

    ReplyDelete
  4. Wat gaaf zeg! Die yoghurt met muesli <3

    ReplyDelete
  5. Oh my, 1 chocoladeboot voor Merel graag, haha. Berlijn ziet er leuk uit!

    ReplyDelete
  6. Echt superleuk geschreven! Gelukkig heb je het leuk gehad! <3

    ReplyDelete
  7. Wat een mooie kiekjes! Zulke avontuurpost vind ik altijd heel erg leuk om te lezen :)! Wat gaaf dat je naar Ariana Grande gaat, lijkt me ontzettend tof!

    ReplyDelete
  8. Yaaay, het 2e deel!
    Het ziet er allemaal echt superleuk uit, en die chocolade, yummm.
    Oh, en je mag echt vaker een staart indoen, want het ziet er echt super leuk uit :)

    Liefs,
    Didem.

    ReplyDelete

Echt heel leuk dat je de tijd neemt om mijn blog te bekijken! En als je een reactie achterlaat, heel erg dankjewel♥